PurityBox Jun: Otvaranje i prvi utisci

17:03

Krajem maja naručila sam Purity Box, a kao i po običaju i ovaj put vam pišem o prvim utiscima, jer još uvek imate vremena da za sebe naručite kutiju, ako poželite.


Počeću od full size proizvoda, a to je Keims Be at Ease losion za telo. Ujedno i glavni razlog moje kupovine ovomesečne kutije. Pre nekih dva meseca u kutiji se našao drugi Keims losion, a kako me je oduševio rešila sam da isprobam i ovaj. Čim steknem adekvatne utiske uporediću oba, a za sada mogu da kažem da mi se dopada osvežavajući miris i to što je namenjen normalnoj/masnoj koži, pa se upija brzinom svetlosti ne ostavljajući masni trag nakon mazanja.


Još jedan full size proizvod je Dr Pasha sveća - Sweet Lavender. O njoj već mogu mnogo toga da kažem, jer mi na radnom stolu već stoje dve, a danas im se pridružila i treća. Miris se širi po prostoriji dosta, a uz to je prirodna pa se vosak može iskoristiti za negu kože i u tu svrhu mi se takođe dopada. Sve u svemu preporučujem ovu sveću, kao i sve ostale iz njihovog asortimana.


Prvi tester u ovoj kutiji je Keims piling za telo, koga ima 30 ml. Drago mi je da se ovaj proizvod tu našao jer mi je ponestalo pilinga, pa je ovo idealan način da isprobam i Keims. Pored toga, čitala sam dosta dobrih recenzija o njemu, a neki su pisali da je dobar i za lice. Probaću, pa ćemo videti. Na prvi pogled mi neverovatno liči na džem od šumskih jagoda. :)

Nikel gel za vene i kapilare u pakovanju od 15 ml. Nadam se da ću na osnovu testera moći da zaključim kakav je, jer imam problema sa ispucalim kapilarima na nogama i želim da se rešim toga. Ako se tester pokaže kao dobar, bez dvoumljenja naručujem i veliko pakovanje. Miriše izuzetno jako, meni se ne dopada jer me podseća na one kreme protiv bola u zglobovima, ali ako dobro radi posao, miris je potpuno zanemarljiv.

I poslednji tester Keims Be at Ease gel za umivanje. Kako me je Keims kao brend oduševio, radujem se isprobavanju i ovog gela. Nadam se da će biti dobar, jer mi u ovim letnjim danima treba nešto što malo sužava pore i smanjuje lučenje sebuma. Miriše prijatno i blago, što mi se dopada jer ne volim jak miris kod gelova za umivanje.


I kao poslednji proizvod, majica iz H&M-a. Možda mi je i draže što se našla ona, a ne neki kozmetički proizvod jer smo sestra i ja u konstantnom deficitu sa belim atlet majicama. Sad znam šta da obučem sutra uz suknju. :)


Kako vam se dopada ova kutija? Jeste li naručivali do sada PurityBox?

You Might Also Like

12 коментара

  1. Ja sam danas dobila svoj , prvi mi je naručeni i zaista me je oborio sa nogu, sve mi se dopada, majica je prelepa , prava letnja , sve pohvale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlični su, jedva čekam da vidim šta je u sledećem. :)

      Delete
  2. Super su, uvek oduseve. Tvoje slike i tekst su fantasticni ! Go girl ! :)

    ReplyDelete
  3. Uvek pozitivno oduševe! Svećica je moj favorit ovog meseca!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svećica je odlična kao kremica nakon što se vosak istopi. Obožavam da je mackam tako. :)

      Delete
  4. Ja sam prvu kutiju porucila u maju,a verovatno cu i ovu jer me je veoma privukao sadrzaj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je sadržaj, mleko za telo je preprepredobro za leto. :)

      Delete
  5. Moraću konačno da poručim jednu, toliko divnih stvari vidim po blogovima, moram i ja da okušam sreću. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema tu okušavanja sreće, crno na belo napišu na sajtu šta će se naći i koliko mililitra. A možeš i da ne pogledaš, pa da se iznenadiš. Meni to nije uspelo do sada, a htela sam. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)