Wishlist

15:46

Još jedan post koji pišem po principu ''Kud svi Turci, tu i mala Jelena''. Nisam do sada pisala ovakve postove, jer želje vezane za kozmetiku menjam čim vidim nešto novo što se pojavilo u prodaji. E, pošto mi ide rođendan, rešila sam da napišem ovakav post i da se nadam da će  ovo videti moji roditelji, rodbina, kao i sve moje, a i Milenine drugarice. :D


Prva stvar koju želim odavno jeste kofer za šminku. Već znam i koji hoću, sada je samo pitanje kada ću izdvojiti 5 hiljada i otići po njega. U pitanju je Galaxy kofer iz Alexandar Cosmetics, u beloj boji.


Još par stvari koje imam na listi, a prodaju se u Alexandru, jeste Blush četkica u broju 1B i NYX puderi u stiku. Četkicu želim odavno, ali nikako da dođe na red, a pudere u stiku od kad sam videla koliko su dobri za konturiranje i hajlajt. Zapravo želim dva pudera, jedan svetli i jedan tamni, da bih koristila za konturiranje. Cena jednog pudera je hiljadu dinara, tako da će pričekati malo, da bih uzela obe nijanse odjednom.


Sleek V2 paleta i Sleek set za konturiranje želim da naručim sa makeup plaze, ali svaki put kad hoću da poručim ništa od toga nije na stanju. Tako da polako gubim nadu da će ih ikada i biti tamo.


E sada su na redu one malo manje skromne želje (čitaj: one malo (više) skuplje).

Pa eto da krenem od Mac radnje. Za divno čudo želim samo dve stvari. Jedna je čuveni Blot puder, o kome čitam toliko hvalospeva, da ne mogu da ga ne želim. Druga stvar je Paint pot, u nijansi Painterly, koji želim da koristim kao bazu za senku. Za Paint Pot ni ne znam cenu, a Blot puder je 3100. Jeste skuplji, ali svi kažu da se i te kako isplati.


I dođosmo do omiljenog mi brenda, trenutno - Too Faced. Tu želim sveee, aaa. Ali su cene takve da ne mogu da imam ni deo. :D Ono što naviše želim je set za obrve, ali opet, žao mi je da izdvojim 5000 za njega, tako da se nećemo družiti u skorije vreme.


I ova želja je upravo ono što sam rekla na početku. Kako neka nova stvar izađe, moja wishlista se menja. E pa ovo sam videla juče na slici, još ga nema u prodaji kod nas, jer je novogodišnja kolekcija, ali znam da ću ga kupiti. Ima sve što želim da probam, a uz to i razumnu cenu, tako da ću prespavati u Ušću ako treba da bih došla do njega kada bude stigao.


Evo i poslednje stvari, koja je tu tek radi reda. Kada ne bih stavila neki parfem na listu, Anđelija bi prestala da se druži sa mnom. Alien sam videla kod Anđelije, nadam se da i ona ima ovaj sa slike, jer sam videla da postoji više vrsta. E, ja želim kao njen. :) Inače ne volim toliko parfeme, koristim jedan dok ga ne potrošim, a da bih ga potrošila treba mi godinu i više. Tako da sama sigurno ne bih dala novac za parfem, bez obzira što mi se dopada.


I još jedna stvar koja nije šminka, ali je želim, jeste šešir iz Stradivarijusa. Sviđaju mi se oba koja imaju i to u bordo boji. A ako imate babu koja je u mladosti volela šešire, možete da pitate da mi ih pokloni, od svoje sam već uzela. :)


I dođosmo do kraja moje liste, koja je sve, samo ne skromna. Za neke stvari sam sigurna da ću kupiti, za neke da neću jer je cena previsoka, ali lepo je videti ih sve ovako spojene na jednom mestu.

You Might Also Like

10 коментара

  1. Prvo, obožavam Milenine komentare :D
    Drugo, Alien MORAŠ da želiš i parfemi moraju da se vole! :D
    I što kaže Milena, skromna si :D

    ReplyDelete
  2. Sredićemo neki Too Faced pa makar i za novu godinu ;)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. TF želim kad god, rođendan, Ng, ne biraaam. :)

      Delete
  3. Jao ova Too faced pakovanja, pa kako da se čovek ne polakomi kad vidi. Šešir je mnogo sladak, a nije ni skup, taman.
    I ja trošim jedan parfem do kraja, pa tek onda kupim novi, isto mi traje oko godinu dana. Alien ne volim jer je prejak, dok ga moja kuma obožava.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iznenađujuće za neke nove kolekcije, da nisu precenili, pa stavili neku duplo veću cenu šešira.
      Alien sam samo jednom videla kod Anđelije, mada to uopšte ne mora da znači da će i na meni mirisati tako, ali baš mi se dopao. Ali nisam nešto luda za parfemima, tako da mi neće biti žao i da se ta želja ne ispuni. :)

      Delete
  4. Lepo si odabrala... :) Hoces da ti stanem na muku i kazem da Too Faced bronzer ludacki mirise na cokoladu? :D Vidimo se 30.11. u 22h ispred Sephore... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa samo ti meni to pričaj, ja da umrem do decembra. :D Ali biće moooj, bez njega se kući ne vraćam. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)