Blush 54E

13:52

Da, lepo ste pročitali u naslovu, današnji post posvećujem jednoj četkici za šminkanje. Ni sama nisam sigurna hoću li uspeti da ispišem dovoljno redova, ali sam odlučna u svojoj nameri da prenesem oduševljenje i uverim vas da je jedna ovakva četkica svima potrebna u životu.


Nije tajna da volim Blush četkice. Davnih dana sam im posvetila post na blogu, a od tada se moja kolekcija znatno povećala. Odličan izgled (volim kada su četkice potpuno crne), spojen sa pristupačnom cenom i dobrim kvalitetom, dovoljni su razlozi da uparavo one budu prve koje pogledam kada mi je potrebna neka nova četkica za šminkanje.

Četkica o kojoj danas pričam je takozvana pencil brush. Dakle, špicasta na vrhu, pa je kao takva idealna za fine linije ili nanošenje senki kod nas sa spuštenim kapcima. Izuzetno je mekana, tako da blendanje senke sa njom ide kao od šale.


Ja je najviše koristim za nanošenje senke ispod oka, jer je sa njom nemoguće preterati. Pored toga idealna mi je i za stavljanje tamnije senke na krajeve oka, jer je dovoljno precizna, pa mogu da izvučem liniju kakvu želim.

Pored nje, u ponudi imaju još jednu koja je slična - 65E, ali malo manje tanka na vrhu. Meni, kao osobi sa potpuno spuštenim kapcima, ova mnogo više odgovara, pa kada bih morala da biram samo jednu četkicu za oči, to bi definitivno bila 54E.


Trenutna cena ove četkice je 330 dinara, a možete je naći u Alexandar Cosmeticsu.

Mislim da je ovo najkraći post koji sam napisala, ali jednostavno sam morala da sa vama podelim oduševljenje ovom četkicom. Kao jedinu manu navela bih to da kada kupite jednu, odjednom dobijete veliku želju da odete po još istih, da se nađu za svaki slučaj, pa se na kraju sudbina novčanika može porediti sa sudbinom Ane Karenjine - ljubav sa tragičnim krajem.


Koristite li Blush četkice? Koje su vaše omiljene?

You Might Also Like

10 коментара

  1. UU ja obozavam blush četkice, i mislim da su im sve jako dobre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, u tom cenovnom rangu su stvarno najbolje.

      Delete
  2. Replies
    1. Treba ti, slažem se! Ali ono stvarno ti treba, nije ironično. :D

      Delete
  3. Kupicu je obavezno, presudilo je kad si rekla da je idealna za nas sa spustenim kapcima :) Inace, omiljena mi je Blush 32. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volećeš i ovu sigurno, nema šanse da sa njom izblendaš senku mnogo iznad kapka, što mi se dešavalo sa onim malo većim. :)

      Delete
  4. Kupila i obožavam je :D koristim pri svakom šminkanju i ne znam kako sam živela bez nje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da nam doneseš iz Amerika neku sličnu, da poredimo. :D

      Delete
  5. Nisam nikad probala njihove četkice, ne znam ni jesu li dostupne kod nas, ali ovaj post mi je došao kao naručen i definitivno mi treba u životu! Idem istraživati gdje da ju nađem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da imate nih, jer su stvarno odlične. Ako nema, slaćemo odavde, nije problem. :)

      Delete

Hvala što komentarišete :)